Mød alle bloggere

Her kan du læse lidt om alle DATS bloggere.

 

 

Bente Christensen
Bente Christensen har gennem studietiden bl.a. medvirket i Vilhelmsborg Festspil og forestillinger i Quongas vækstlagsmiljø i Aarhus. P.t. slår hun sine kreative folder i ”Sange fra Skattekisten”, der arbejder med alt fra sang, spil og fortælleforestillinger til musikdramatiske workshops for børn. Bente Christensen er pt. ansat som underviser ved Filurens skole for teater og dans, og har tidligere undervist ved bl.a. Xeneriet i Vejle. Uddannet Cand. Mag. i Dramaturgi 2012.   
På bloggen skriver Bente Christensen primært om sit dramapædagogiske arbejde med børn og unge.
Læs Bentes indlæg her.

Bente_nyeste

Louise Frydendahl Ladefoged
De sidste seks år har Louise boltret sig på Hvidovre Amatørscene, hvor hvor hun både har stået på scenen, instrueret, lavet PR og skrevet artikler til medlemsbladet. Derudover er hun ved at starte en ny gruppe op med base i TeaterHUSET i KBH, hvor hun også sidder i bestyrelsen. Louise har en cand.mag i dramaturgi og arbejder lige om lidt hos Baltoppen LIVE.
På bloggen skriver Louise om at befinde sig i krydsfeltet (eller krydsilden?) mellem amatørteater og vækstlagsteater - og om at have et kæmpe stort foreningshjerte!
Læs Louises indlæg her

 

 Louise_blogger

Joan Skovshoved
Joan Skovshoved beskriver sig selv som en fjollet jyde, bosat i Odense, og hun er vild med det frivillige arbejde i foreninger. Joan blev bidt af en gal teatermaske i 1999, og hun er formand for Nedergadeteatret i Odense. Derudover instruerer hun også selv forestillinger. I det private bor hun sammen med kæresten og to katte, og hun studerer administrationsbachelor. Joans blog handler om det frivillige, om fællesskabet, og om temaer omkring det.
Læs Joans indlæg her.

 

 Joan

Anders Schriver Pertou Anders Schriver Pertou gik som stor dreng på Bodil Lindorffs Børneteaterskole i Aarhus, og han var teknisk assistent på Århus Lærerrevy samt aktiv i byens teatervækstlag, mens han tog bifag i Dramaturgi i 1987. Frem til 2012 var han højskolelærer i drama- og filmproduktion på Askov. I dag er han medlem af Sløjdscenen, Askov Amatørteaters bestyrelse siden 1998. Han er desuden forfatter, instruktør, skuespiller og PR-ansvarlig.   I bloggen skriver Anders om sit arbejde med instruktion, bestyrelsesarbejde, videreuddannelse, PR og networking. Læs Anders' indlæg her.

 

 Anders Pertou okt 2015

Madeleine Friis            
Madeleine fik for alvor kick-startet teaterbesættelsen på Musik- Teaterhøjskolen i Toftlund, og hun har ikke kunnet slippe det siden. Hun har en BA i Dramaturgi samt Billedkunst og Visuel Kultur,og hun studerer i øjeblikket en kandidat i Oplevelsesøkonomi. I fritiden banker hjertet orange, da hun siden efteråret 2010 har været frivillig arrangør hos teatervækstlagsforeningen Quonga.
Bloggen afspejler hendes hverdag med teateroplevelser.
Læs Madeleines indlæg her.

 Madeleine

Jules Rylander Hansen
Jules Rylander Hansen har de sidste, snart 3 år, knoklet som teatervidenskabsstuderende, og hun er pt. i gang med et tilvalg i kulturformidling. Siden oktober 2012 har hun været engageret som formand for teaterfestivalen Vildskud i København. Derudover brænder der et stort teaterhjerte i hende, og hun er derfor også tit at finde i en mørk teatersal et sted i København. Hendes blog tager afsæt i det engagement, og Jules vil skrive om sit arbejde med Vildskud samt sit liv med teater.
Læs Jules indlæg her.

 Jules

Kristian Schwarz Larsen
Kristian Schwarz Larsen  arbejder som scenekunstproducent og iværksætter i Aarhus. Han har samarbejdet med instruktør Troels Primdahl de sidste 3 år, og de skaber produktioner, som blander teater, dans, video, lyd og lys samt arbejder i alternative fremvisningsrum istedet for det klassiske teater. På den måde vil han gerne være med til at opsætte produktioner, som kan udfordre de vandte rammer inden for scenekunsten. I blogger skriver Kristian om de idéer, han har til det alternative scenekunstmiljø i Aarhus. 
Læs Kristians indlæg her.

 Kristian

Niels-Martin Trier Josefsen
Niels-Martin Trier Josefsen er uddannet cand.mag i engelsk og dramaturgi fra Aarhus Universitet. Udover at være aktiv som dramatiker underviser han i engelsk og dramatik på Esbjerg Gymnasium og HF. Han har fået en række af sine stykker udgivet i antologier fra Forlaget Drama, og hans stykke Klæd dig i rødt til min begravelse fik en andenplads til Dramatisk Debut 2014. Han har tidligere modtaget et arbejdslegat på 50.000 kroner fra Statens Kunstfonds Litteraturudvalg. Bloggen besæftiger sig med krydsfeltet mellem dramaturgen, dramatikeren og dramatiklæreren.
Læs Niels-Martins indlæg her.

 Niels_Martin_ny
   

 

DATS – Dansk Amatør Teater og Scenekunst - Torpsgade 13 - Smidstrup - 7000 Fredericia - dats@dats.dk - Tlf. 74 65 11 03