Indstilling 2015 - Årets AmatørKulturKommune

Vær med til at kåre Årets AmatørKulturKommune 2015 og vind kr. 8000,- For at sætte positivt fokus på de kommuner, der skaber de bedste vilkår for amatørkulturen, har DATS i samarbejde med AKKS - Amatørernes Kunst & Kultur Samråd - taget initiativ til prisen Årets AmatørKulturKommune, der i år uddeles for 2. gang

Aarets Amatoer Kultur Kommune

Som en del af kåringen uddeler vi samtidig en pengepræmie på 8000 kroner til den eller de foreninger der indstiller vinderen. Det gør vi for at sikre endnu flere amatøraktiviteter i Danmark!

Prisen for "Årets AmatørKulturKommune" skal gives til den kommune, der via en ekstraordinær indsats arbejder for at forbedre og forny amatørkulturens udfoldelsesmuligheder og levevilkår lokalt. 
En kommune kan f.eks. indstilles fordi den skaber gode rammer for amatørmusikken eller -teatret, for at have en nytænkende politik på amatørkulturområdet, eller for at have lavet et nyt banebrydende projekt. Det kan også være for noget helt fjerde, som kan skabe inspiration andre steder – alle forslag er velkomne.

Som en særlig bonus udlodder DATS og AKKS en præmie på 8000 kroner til de personer eller foreninger (der er medlem af DATS og AKKS), som har indstillet den endelige vinderkommune. Pengene skal bruges på ”amatørkulturelle formål”.

Både enkeltpersoner, foreninger og kommunen selv kan indstille en kommune frem til d. 31. maj 2015. Du indstiller ved at udfylde vores online-skema du finder her + evt. bilag og billedmateriale, hvor du beskriver, hvorfor du/din forening indstiller den pågældende kommune. Du finder også et link til indstillingen på enten DATS' eller AKKS' Facebook side. Alle indstillinger vil blive behandlet ens.

I maj udvælges tre kommuner af en kompetent jury, og den endelige vinder bliver afsløret ved et festligt og farverigt awardshow til Kulturmødet på Mors, som finder sted i dagene d. 20-22. august.

Klik her for at gå til formularen

 

DATS – landsforeningen for dramatisk virksomhed - Jernbanegade 5 - 6230 Rødekro - dats@dats.dk - Tlf. 74 65 11 03