Teaterforlag

Colombine Teaterförlag - Svensk forlag der repræsenterer masser af stykker på dansk. Colombine Teaterförlag er et af de yngste nordiske dramatiker-agenturer, men repræsenterer mere end 300 dramatikere; danske, skandinaviske og internationale forfattere.

DramaDirekt - Svensk stykkebank som rummer Sveriges største samling af moderne dramatik. Her findes også Sveriges største samling af digital dramatik. Grundlagt på initiativ af Sveriges Dramatikerforbund i 1997. Finansieres med hjælp af penge fra Statens Kulturråd i Sverige.

DRAMAS - Dramas er et serviceorgan for amatørteatergrupper i Norge. I databasen findes næsten 3000 manuskripttitler, som man kan søge på og bestille til læsning eller opførelse.

Dramatisk Bibliotek - Det Kongelige Biblioteks udlån af manuskripter.

Danske Dramatikere - Danske Dramatikere er den faglige interesseorganisation for teater-,   radio-, tv- og filmdramatikere, for librettister samt for oversættere og bearbejdere af dramatik.

Dansk Teaterforlag - Rollehæfter, håndbøger og anden teaterlitteratur. Forlaget formidler rigtig mange teaterstykker i mange genrer samt musicals for både børn og voksne.

Edition Wilhelm Hansen - Musikforlag.

Folmer Hansen Teaterförlag AB - Svensk forlag der repræsenterer  masser af stykker på dansk.

Forlaget Underskoven - Primært ny dansk dramatik og ny dansk lyrik.

Hønborg Amatørteaterforlag - Udlejning af rollehæfter til skuespil, skolekomedier, ældrekomedier, dilettantkomedier, musicals.

Nordiska ApS - Nordiska ApS er det største teaterforlag i Danmark, Norge, Sverige og Island. Forlaget formidler opførelsesrettigheder til et meget stort antal danske, skandinaviske og internationale skuespil og musicals i ovennævnte lande.

The Internet Theatre Bookshop - International boghandel med engelske skuespil. Reklamerer med at have verdens største samling af skuespil og musicals…

 

DATS – Dansk Amatør Teater og Scenekunst - Torpsgade 13 - Smidstrup - 7000 Fredericia - dats@dats.dk - Tlf. 74 65 11 03