Betalingsservice

Her kan du tilmelde dig til Betalingsservice. Så bliver dine fremtidige regninger til DATS betalt til tiden.

PBS A/S står bag Betalingsservice. PBS A/S er ejet af danske pengeinstitutter i fællesskab.

Ved tilmeldingen bliver du bedt om CPR-nr. og CVR-nr. Her skal vores personlige medlemmer indtaste deres CPR-nr., og scener/grupper/skoler/biblioteker der er medlemmer skal indtaste deres CVR-nr. Du bliver også bedt om dit medlemsnummer. Dette kan du finde på girokortet. Hvis du er i tvivl om dette, eller hvis du er i tvivl om, hvordan du udfylder blanketten, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 74 65 11 03.

Husk at den registrerede tilmelding vil fremgå af din betalingsoversigt. Så HUSK at betale din regning som hidtil, indtil betalingen med beløb fremgår af din betalingsoversigt.

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger
Dine oplysninger er fortrolige og sendes på en sikker måde via en 128 bit, krypteret protokol (SSL). Det er den samme sikkerhed, som bruges til betalinger via internettet.
 
I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som betyder, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice.
 
Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice.

Tilmeld dig betalingsservice her.

DATS – Dansk Amatør Teater og Scenekunst - Torpsgade 13 - Smidstrup - 7000 Fredericia - dats@dats.dk - Tlf. 74 65 11 03