Boe

Bo Schiøler om teaterlyrik

Årsmødet i DATS 2016 byder på mange spændende overraskelser. Glæd dig blandt andet til et inspirationsoplæg med den anerkendte digter, dramatiker og musiker Bo Schiøler.

DATS' Årsmøde vil i 2016 byde på adskillige spændende workshops og inspirationsoplæg. Vi er derfor meget stolte af at kunne offentliggøre, at Bo Schiøler kommer til Årsmødet med et oplæg designet til den sultne teaterleder, den nysgerrige dramapædagog og den ordglade skolelærer.

De fleste kender sikkert Bo Schiølers lyriske tekster fra Vesterbro Ungdomsgård sangene med udgivelser som "Kattejammerrock" og "Vi lever på Vesterbro" i 70'erne.  Han har desuden arbejdet som både dramatiker og instruktør, og for sit arbejde har han modtaget adskillige legater og priser.

Når Bo Schiøler gæster DATS Årsmøde bliver det med et oplæg om sit arbejde med unge og lyrik. I november udgav han bogen ”TEATERLYRIK” på forlaget DRAMA med 36 digte fra egen hånd. Det er digte, der er skabt til scenen, og digte der kan fremføres af unge, som alle har været fremført af unge fra Vesterbro Ungdomsgård. 

Bogen kan naturligvis købes på selve årsmødet sammen med andre af Bo Schiølers udgivelser.

Tilmeldingen til DATS' Årsmøde åbner i starten af marts. Læs mere om Årsmødet her.

Lyt til musikken fra Vesterbro Ungdomsgård på YouTube her:

 

DATS – Dansk Amatør Teater og Scenekunst - Torpsgade 13 - Smidstrup - 7000 Fredericia - dats@dats.dk - Tlf. 74 65 11 03