Goodbye Earl

Fælles teaterture

Kom med til Aalborg og se Goodbye Earl - en nyskrevet jukebox musical med country musik

Et nyt DATS initiativ i 2017!

Der bliver spillet mange spændende og seværdige forestillinger rundt omkring på DATS medlemsscener i hele landet.

Vi synes at flere skal have glæde af de forestillinger. Få muligheder for fælles oplevelser sammen med andre DATS medlemmer. Og få inspiration ved at møde og tale med dem, der har skabt forestillingerne.

Derfor begynder vi at invitere til ”Fælles teaterture”.

Den første tur går til Det Hem´lige Teater i Aalborg, til jukebox musicalen ”Goodbye Earl”, lørdag den 18. marts kl. 16:00.

Prisen er 150 kr incl. aftensmad med drikkevarer og kaffe/te. Vi har reserveret 20 pladser, så det er først til mølle.

Efter forestillingen vil teaterleder Pia Bredow og dramatiker Michelle Oliver fortælle om den lange proces med tilblivelsen af forestillingen. Og der er selvfølgelig mulighed for stille spørgsmål og få en fælles snak om musicals og musikteater.

Tilmelding HER.

Om forestillingen:

Goodbye Earl er en nyskrevet jukebox musical med country musik baseret på kendte og mindre kendte country numre, hvor historier og personer fra sangene skaber handlingen i en energisk musik- og danseforestilling med godt 25 medvirkende på scenen samt band. I modsætning til det velkendte teaterkoncertkoncept er her en handling med dialog.

Vi er i en bar et sted i en amerikansk sydstat, hvor de lokale hænger ud. Det er et sted, hvor alle kender alle. Alle ved, at Johnny og Junes ægteskab er stormfuldt. Alle ved, hvad der sker, når Jimmys kone får for meget tequila, og alle ved, at Earl er et dumt svin, der banker sin kone. Og dog - ingen vidste, at baren er blevet solgt til Earl, og at han forsvinder sporløst netop som Marianne pludselig er tilbage i byen. Men livet går videre indtil politiet fra Jackson County kommer til den søvnige by og alle panikker. Vejene er lukkede. Ikke engang den lokale sherif ved, hvad der foregår. Vi venter i baren og lytter til forskellige gisninger om, hvad der sker. 

DATS – Dansk Amatør Teater og Scenekunst - Torpsgade 13 - Smidstrup - 7000 Fredericia - dats@dats.dk - Tlf. 74 65 11 03