Opensource

Gratis og digitale tilbud til amatørteatret

Det digitale projekt ”Open Source – folkeoplysning med digitalt flow” hos DATS er netop afsluttet. Her får du nemt og gratis et digitalt visitkort, gode råd til din nyhedsmail samt mange andre gode tilbud.

I hele 2014 har DATS arbejdet med projektet ”Opensource – folkeoplysning med digitalt flow”, generøst finansieret af Dansk Folkeoplysnings Samråd, der har støttet med 142.000 kr.Hensigten har været at udvikle digitale platforme, som DATS og andre folkeoplysningsorganisationer kan tilbyde sine medlemmer kvit og frit.

”Vores hovedfokus har været kommunikation på smartphones og tablets. Vi har spurgt os selv: Hvordan kan vi i amatørteatret  erobre de nye mobile platforme, som folk har med sig overalt og bruger mere og mere, til at synliggøre os? Kan det f.eks. ske i form af ”digitale visitkort" - små og gratis skabeloner til  mobilhjemmesider - som alle amatørteatre kan ”fylde” deres eget indhold i og efterfølgende gøre tilgængelige  overalt i lokalområdet via en QR kode,” forklarer projektleder Peter Rafn Dahm.

De digitale tilbud er nu tilgængelige på hjemmesiden Open Source, som du finder HER.

Digitale visitkort og nyhedsmails
Én af de løsninger, som DATS forventer vil blive brugt af mange, er muligheden for nemt og gratis at lave et digitalt visitkort til foreningernes bestyrelsesmedlemmer eller andre vigtige kernemedlemmer i organisationen. Teknologien bag er nem at gå til, så alle vil i princippet kunne skabe et digitalt visitkort selv på to-tre timer.

Derudover rummer hjemmesiden også mange andre tilbud, og der er f.eks. gode råd at hente, hvis foreningerne vil optimere deres arbejde med digitale nyhedsmails. På hjemmesiden finder du således et  inspirationskatalog, der kan hjælpe dig med at gøre nyhedsmails mere levende – blandt andet med udnyttelse af YouTube/video, Instagram/fotolog og Facebook

Se også de mange andre digitale muligheder på hjemmesiden om projektet.

Har du spørgsmål eller vil du gerne hjælpes i gang, skal du blot kontakte Peter Rafn Dahm, projektleder samt konsulent i DATS, på Tlf. 62 59 19 04 eller peter@dats.dk

DATS – Dansk Amatør Teater og Scenekunst - Torpsgade 13 - Smidstrup - 7000 Fredericia - dats@dats.dk - Tlf. 74 65 11 03