DATSBilletten går i luften

DATS og Yourticket.dk har indgået et samarbejde, der har affødt www.datsbilletten.dk - vores egen billetportal for vore medlemmer.

DATS og Yourticket.dk har indgået et samarbejde, der har affødt www.datsbilletten.dk.

Vi i DATS er glade for at kunne præsentere et billetmodul der er enkelt og nemt, og giver et godt overblik over vores medlemmers forestillinger landet rundt. Brug siden til både jeres forestillinger, men også øvrige aktiviteter I ønsker publikummer til, såsom foredrag, koncerter og andet.

Det er vores håb at siden vil bruges både af jer som arrangørere, men også til at få opdaget og udbredt hvad der bliver spillet på andre scener i enten nærområdet, eller hvis man f.eks. er på ferie andet sted i landet.

DATSBilletten er udelukkende for vores målgruppe som er amatørteatre, scener, vækstlagsgrupper, og andre der ikke er proffesionelt udøvende, kort sagt, alle vores medlemmer.

Datsbilletten.dk kan bruges til at sælge jeres billetter til arrangementerne, sælge "stamkunde"medlemskaber for dig som arrangører, sælge billetter med sal plan/nr. pladser og meget andet.

Opret dig som arrangør her 


For inspiration, se gerne den lignende side: http://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/

I aftalen mellem DATS og Yourticket, er der indgået en væsentlig rabat i forhold til normal gebyr sats. Følgende gebyr sats er gældende:

 

Billetpris            Gebyr (inkl. moms)

0                           0

1-99                    3,75

100 ->                 5

  

Hvis I vil sælge selve medlemskaber for jeres gruppe til jeres publikummer online, skal I kontakte Yourticket.dk på enten mail eller telefonisk. Mail: Hys@yourticket.dk eller 22271105.

Yourticket tager sig af alt kundeservice for jeres købere, så send dem videre til Yourticket, hvis der er spørgsmål fra deres side, gerne på mail til info@yourticket.dk, så besvarer de dem hurtigst muligt, som regel indenfor 1 time.  

 

 

DATS – Dansk Amatør Teater og Scenekunst - Torpsgade 13 - Smidstrup - 7000 Fredericia - dats@dats.dk - Tlf. 74 65 11 03