NEATA Youth - International workshop

Kunne du tænke dig at være med på en international teater workshop?

Er du mellem 18 og 25?    
 
Så er NEATA Youth projektet i Sønderborg, Danmark fra d. 22. juli til d. 5.  august 2012 måske noget for dig!   

NEATA Youth er et netværk for teaterinteresserede unge i Norden og  Baltikum.

I august 2012 afholdes NEATA teaterfestival i Sønderborg  fra d. 31. juli til d. 5. august med deltagelse fra alle de nordiske og baltiske  lande. I denne forbindelse afholder NEATA Youth, en  teaterworkshop for unge mellem 18 og 25, der gerne vil deltage i et  teaterprojekt på tværs af de nordiske og baltiske lande. På Teaterworkshoppen produceres en  forestilling/arbejds-demonstration, der opføres på lige fod med de udvalgte  grupper på NEATA-festivalen.

Workshoppen starter d. 22. juli - 9 dage før festivalen  og bliver ledet af Moqi Simon Trolin, sceneinstruktør og leder af Teatret Mungo Park i Kolding, der sammen med de  medvirkende på workshoppen skal skabe en forestilling, der tager udgangspunkt i  festivalens tema – ”Kultur over grænser – Teater over grænser”.
Det faktum at Workshoppens deltagere er fra forskellige  lande vil bevirke, at produktet bliver et kunstnerisk eksperiment, der vil  forsøge at forene landene i et scenisk udtryk, der opstår i mødet mellem de  forskellige typer af scenekunstgenrer og teknikker.
     
Endvidere vil deltagerne få kendskab til organiseringen  af større festivaler fordi de, udover at se de andre landes forestillinger,  også vil få tildelt enkelte praktiske opgaver under selve festivalen.

Workshoppens formål er også at udvide NEATA Youth´s  netværk. Så det ikke alene er et netværk mellem de enkelte repræsentanter fra  de forskellige lande, men et bredere netværk i de enkelte lande, der  understøtter repræsentanternes arbejde med at skabe andre fælles projekter for  unge teaterfolk i NEATA området..

Niveauet vil være højt og vi, fra NEATA Youth, forventer  unge deltagere, der er seriøse og ambitiøse omkring deres arbejde med teater.

Deltagergebyr er på 100 Euro (750 kr.).

NEATA Youth dækker alle udgifter til undervisning, kost og logi samt yder  et tilskud til dine transportudgifter fra din hjemby til Sønderborg.

Der er i alt plads til 24 deltagere på workshoppen. Indkvarteringen vil  være på vandrerhjem fordelt på fire- og otte-mands værelser.
       
Danmark har 3 pladser på workshoppen!      

Kunne du tænke dig en udfordrende og givende teateroplevelse og matcher du  NEATA Youth´s forventninger til deltagerne, så send ansøgningsskemaet senest d. 1. februar 2012.

Workshopbeskrivelse

Vi glæder os til at høre fra dig!

På vegne af NEATA Youth        
Amanda Uetea Hald    
Dansk NEATA Youth repræsentant
   
NEATA Youth Projektet er støttet af Nordisk Kulturford og DUF - Dansk Ungdoms Fællesråds Initiativstøtte.

Nordisk Kulturfond                                DUF

DATS – Dansk Amatør Teater og Scenekunst - Torpsgade 13 - Smidstrup - 7000 Fredericia - dats@dats.dk - Tlf. 74 65 11 03