Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Hjemme-hos-kursus: Dramatisk skrivekursus på Teaterhuset i København (Hver tirsdag fra 1. oktober – 12. november)

oktober 1 Kl.17:30 - november 12 Kl.20:30

Hjemme-hos-kurser DATS

hjemme-hos-kursus:
Dramatisk skrivekursus

Johanne Petrine Reynberg er uddannet dramatiker fra Den Danske Scenekunstskole, og har bla. skrevet forestillinger til Aarhus Teater, Ishøj Teater og Aveny-T. Her til foråret, har Johanne premiere på to forestillinger: en musikdramatisk forestilling til Den Fynske Opera, og så producerer hun selv en forestilling, som spiller på Teater FÅR302 til maj.

Derudover er Johanne en del af den kunstneriske ledelse i Dramatikkens Hus, som udvikler og fremmer ny dansk dramatik. Hun nyder at undervise i dramatisk skrivekunst, og er glad for at få muligheden for at gøre det endnu engang, med TeaterHusets medlemmer, som hun har gjort de seneste to år. Hun har desuden undervist på Johan Borups Højskole, og Den Danske Scenekunstskole i Aarhus.

Underviseren repræsenterer således det frie felt og kan give deltagerne et professionelt blik og faglige værktøjer. Vedkommende er desuden selv i gang med at opbygge sin praksis og kan tale med om det, at være ved at finde sin stemme og sit sprog.

Tid: Hver tirsdag fra 1. oktober – 12. november kl. 17:30 – 20:30.

Sted: Dramatoriet, Teaterhuset, København.

Kurserne er åbne for alle interesserede – køb din billet her.

Kunne jeres scene også tænke jer at få besøg af én af vores kursusundervisere hjemme på jeres scene? Så kan I læse mere om mulighederne her.

Hjemme-hos-kurser DATS

Detaljer

Start:
oktober 1 Kl.17:30
Slut:
november 12 Kl.20:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Teaterhuset
København, + Google Maps

Arrangør

Dansk Amatør Teater og Scenekunst
Telefon
74651103
E-mail
dats@dats.dk
Se Arrangør hjemmeside